READ ME.
Italian and English version.
Hi my friends!
How are you ?
In the last few days there’s super hot here in Italy, so who wants to go to the stove and prepare elaborate food and make the whole house looks like an oven?
I really believe nobody, unless you live at the Stelvio Pass at 2760 meters s.l.m.
So today I’m here to show you two perfect ideas to fight the heat!
- The famous Pasta fredda (you can cook it in the evening when it is cooler and then season it over the next day) in light version with wurstel, cherry tomatoes and mozzarella.
- Frisella ( I think that there is not a real English tranlastion for this word) with the cherry tomatoes and I accompanied all with some slice of ham.
Nothing better to be light and especially fresh!
What do you think about it my friends? Do you like it ?
Let me know!!
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Salve amici miei!
Come state ?
In questi ultimi giorni il caldo si sta facendo sentire per davvero, quindi chi ha voglia di mettersi ai fornelli e di preparare cibi elaborati e che farebbero diventare tutta la casa un forno ?
Credo proprio nessuno, a meno che voi non viviate al Passo dello Stelvio a 2760 metri s.l.m.
Perciò oggi sono qui per mostrarvi due idee perfette per combattere il caldo!
- La famosissima pasta fredda (che potete cuocere la sera quando c’è più fresco e poi condire durante la giornata successiva) in versione leggera con wurstel, pomodorini e mozzarella.
- Frisella con i pomodorini che ho accompagnato con qualche fetta di prosciutto crudo.
Niente di meglio per stare leggeri e soprattutto freschi!
Cosa ne dite amici miei ? Vi stuzzica ?
Fatemi sapere!!
#theguywhosaidalwaysno
Perfetto.
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