READ ME.
Italian and English version.
Hi my friends!
How are you ?
Today I’m here with another easy and delicious recipe with the puff pastry!
You already know my love for this “food” thanks to the 1256 recipes I wrote about.
You can find some of them here:
PUFF PASTRY WITH MUSHROOMS AND CHEESE. – PASTA SFOGLIA CON FUNGHI, PATATE E FORMAGGIO.
POTATOES, WURSTEL, BAKED HAM AND MOZZARELLA
Because we know, this life is a continuous run and it is really hard to keep up with everything, but the food should never be missing and it must give us some joy, or not?
But let’s start with the ingredients!
Ingredients:
- Puff pastry.
- Baked ham.
- Potatoes.
- Catalogna.
- Tomatoes.
- Mozzarella cheese.
- Salami.
Boil your Catalogna (or other cooked vegetables like spinach) and even potatoes.
Let cool them and mashed the potatoes to create a sort of puree: then add to it the catalogna cut into strips, diced mozzarella, tomatoes and a few pieces of spicy salami just to give us a nice flavor.
Prick your puff pastry and create a “bed” with slices of baked ham and then add our just created compound
In ventilated oven at 180 degrees for 15 minutes or until it will not become a beautiful golden color.
And our dinner is ready!
What do you think about it my friends ?
Let me know if you like it and your ideas to create another recipe with puff pastry!
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Salve amici miei!
Come state ?
Oggi sono qui per proporvi un’idea sfiziosa per un tortino semplice ma gustoso.
Qui potete trovare altri articoli simili:
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Perché lo sappiamo, questa vita è un continuo correre e perciò si fa davvero fatica a stare dietro a tutto, però il cibo non deve mai mancare e ci deve regalare qualche gioia: o no ?
Ma io direi di iniziare subito con gli ingredienti e di non perderci in chiacchiere inutili.
Iniziamo!
Ingredienti:
- Pasta sfoglia.
- Prosciutto cotto.
- Patate.
- Catalogna cotta.
- Pomodorini.
- Mozzarella.
- Pezzetti di salame.
Bollite la vostra Catalogna ( oppure dell’altra verdura cotta come possono essere gli spinaci) e anche le patate.
Fate raffreddare il tutto e schiacciate le patate per creare una sorta di purè: ora aggiungeteci la catalogna tagliata a strisce, la mozzarella a dadini, i pomodorini e qualche pezzo di salame piccante giusto per darci un bel sapore.
Bucherellate la vostra pasta sfoglia e create un letto con le fette di prosciutto cotto su cui poi andrete ad adagiare il nostro composto appena creato.
In forno a 180 gradi ventilato per almeno 15 minuti o fino a che non diventerà di un bel colore dorato.
E la cena è servita!
Cosa ne pensate amici miei ? Vi piace questa ricetta ?
Fatemi sapere cosa ci avreste messo voi dentro!
#theguywhosaidalwaysno
Looks delicious! I’ll have to try puff pastry.
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That is a genuine culinary delight!
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Love your recipes. ; )
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Let me know what you think then! 😛 ❤
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Looks delicious! I must start cooking with puff pastry!
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It’s always an amazing idea when you want something tasty but easy to make! And then you can fill it with everything 😛 😛 ❤
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Bravissimo!
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Ci proviamo dai! 😛 😛
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